Alicio i Underlandet

Kommentarer till aktuella utrikes och inrikes händelser inom politik och media

2004-11-10

Här är Theo van Goghs film: Submission, Part 1


Den engelskspråkiga filmen Submission, Part 1 om den islamiska världens kvinnoförtryck sprids nu överallt på internet. Se den genom att klicka på länken.

Tänk också på de oskyldiga som drabbats av intoleransen (utöver kvinnorna i den islamiska världen). Filmens upphovsman Theo van Gogh mördades i en omänsklig och barbarisk attack av en muslim, bosatt i Holland, som ville tysta kritiken och såg filmen som ett brott mot hans gud. Och flera moskéer, islamiska skolor samt kristna kyrkor i landet har attackerats.

UPPDATERING 10/11 kl. 22.39

Filmen är inte längre än 11 minuter lång, och går att se i sin helhet även HÄR.5 Comments:

Anonymous Anonym skrev...

Man förstår att muslimerna blir asförbannade när man ser filmen. De får ju inte ens visa benen och här koncentrerar sig "filmskaparen" på att visa dem nakna. En Hollands Jutta Rabe. :-(

1:27 em  
Blogger Alicio skrev...

"De får ju inte ens visa benen"

- Detta bestämmer bara individen själv, och det är just det som filmen handlar om! Att säga att muslimer "inte får" är att acceptera islamisternas tankesätt.

1:43 em  
Anonymous Anonym skrev...

Sprid filmen till alla. Alltså ALLA - vänner, ovänner, okända.

5:51 em  
Blogger Ola D Svedin skrev...

Är det någon som har hela filmen så vore det en idé att lägga upp den på Piratbyråns tracker och Suprnova.org... Delvis för att sprida den och för att jag verkligen vill se den.

För den är väl längre än 10 min?

6:15 em  
Blogger Alicio skrev...

Ola, du har ett antal riktigt roliga inlägg på din blog. Idag tror jag att det viktiga i Frankrike är att skapa en opinion mot den extremt etiskt korrupta politik som Chirac står för. Han är en katastrof, och han har demolerat Frankrikes internationella anseende som ett föregångsland i kampen för jämlikhet, demokrati och mänskliga rättgheter.

Chirac stammar från den gamla fascistiska franska högern, och måste bort.

10:03 em  

Skriv en kommentar

<< Till Startsidan