Alicio i Underlandet

Kommentarer till aktuella utrikes och inrikes händelser inom politik och media

2005-06-04

Smått och gott


Jag är fortfarande på språng, men tänkte posta några länkar till läsvärda artiklar och inlägg från de senaste dagarna:

Mats Andersson skriver om programmet Pressklubben i SVT 24, där man diskuterade bloggar. Enligt Observers undersökning för maj månad, som presenterades i programmet, så är Alicio i Underlandet rankad som fjärde mest omtalade politiska blogg. Man hoppas att det är positivt! Veckans program är tillgängligt under kort tid framöver här.

Jämställdhetsaktivisten
Erik Svansbo har en intressant debattartikel om SCUM-manifestet i Norrköpings Tidningar: Extremfeminismens Mein Kampf.

Jag noterar också att efter
Fredrick Federleys bildreportage från en tunnsådd demonstration med Ung Vänster i Östersund, som jag skrev om här, så har ungdomsförbundet polisanmälts för medlemsfusk i bl.a. Jämtland.

Carin "Biståndsmiljoner till Hamas" Jämtin får lite mer underlag för sin "vänta-och-se-om-Hamas-är-terrorister"-utredning från Dibbuk, och Louise P förklarar varför Amnestys generalsekreterare Irene Kahn borde avgå. Stockholm Spectator skriver om Anne Applebaums Amnesty-kritik efter Gulag-jämförelsen här.

Sebastian Weil kommenterar Evin Rubars demolering av DN-journalisten Ulrika Kärnborg, som nyligen hävdade att avslöjandena kring ROKS skulle vara en bluff. Globaljuggler har ett mycket intressant inlägg om socialdemokratisk förvanskning av moderaternas nedskrivna politik. Den är så upp- och nedvänd att inte ens åsiktsbyrån TT kunde låta lögnen stå oemotsagd.

Och nu när man har sett Star Wars Episod III, som var en värdig avslutning på sagan, kan man fördjupa sig i ondskans drivkrafter genom att läsa Darth Vaders blogg.
Spookhead har länken.

Under de kommande tio dagarna kommer skrivandet att vara sporadiskt pga tidsbrist just nu. Läs gärna bloggarna i länklistan till vänster.

5 Comments:

Blogger rasmus skrev...

Blir lite nyfiken, om detta är fjärde mest omtalade politiska blogg, vilka bloggar på listan räknas då som politiska?
(För övrigt tror jag du skulle kunna hamna ännu högre upp om man valde andra sätt att mäta och ett annat undersökningsurval...)

9:19 fm  
Anonymous Erik S skrev...

Instämmer med Rasmus att man undrar hur denna miserabla blogg har lyckats bli så omtalad. Med tanke på hur onyanserad högerpropaganda och vilka slappa argument som förs fram här, så är det väl egentligen bara för att den gläfsande och juvenile pit-bull liberalen Wolodarski på DN prisade skiten i en av sina kolumner. Om detta är det bästa högern har att visa upp så behöver vänstern inte vara orolig.

10:34 em  
Anonymous Anonym skrev...

En anledning är säkert att den retar skiten ur vänsterbloggare som inte har nåt nytt att komma med.

Jinge: ja här sprids ju verkligen mycket hat... du tror på det själv eller?

4:50 em  
Anonymous Roland Pettersson skrev...

Jag tycker att det är bra att vänsterfascisterna läser din blogg Alicio. Droppen urholkar stenen som du vet.

12:08 fm  
Anonymous Anonym skrev...

Det finns gott om vänsterintellektuella i Sverige, bland kulturarbetare och akademiker.

Ja, statsavlönade kulturparasiter som skulle svälta ihjäl utan sina ”kulturbidrag”. Deras arbetsförmåga är nämligen starkt begränsad. De är i allmänhet extremt arbetsskygga och samtidigt saknar intelligens till mera komplicerade arbetsuppgifter.


Roland : Droppen urholkar stenen

Att påverka en uppblåst rödbrun ”kulturarbetare”, där käften fått ersätta hjärna, är betydligt svårare än att urholka sten. Men om du menar dessa två haverister Jinge och den andra pajasen som vågar inte ens skriva under sitt eget namn, är det ingenting att bry sig om. Deras ”bäst före datum” gick ur 891109, samma dag som Berlinmuren föll.

Lubbe Ferrysson - en arbetare

10:19 fm  

Skriv en kommentar

<< Till Startsidan