Alicio i Underlandet

Kommentarer till aktuella utrikes och inrikes händelser inom politik och media

2005-05-28

Förtroendet för regeringen
det lägsta sedan förra seklet


Enligt den senaste opinionsundersökningen får Göran Persson, Per Nuder, Laila Freivalds, Carin "Biståndsmiljoner till Hamas" Jämtin och resten av regeringen tummen ner av det svenska folket: Förtroendet för regeringen sjunker.

7 Comments:

Blogger Bengt skrev...

Är vi där nu igen med att sätta namn på folk?

Jag håller med dig om att man direkt borde dra in biståndet till Palestina om Hamas är en maktfaktor...

Det är bara det att Jämtin säkert har fler åsikter än bara dessa om palestina så namnet gör henne inte rätta. Lika litet som Alicio "Mossad" skulle göra dig rätta.

10:48 em  
Blogger Bengt skrev...

Tut tut...här kommer bloggpolisen

10:49 em  
Blogger Alicio skrev...

Paradox66, det är inget namn på henne, utan en hänvisning och länk till vad hon de facto tycker.

10:57 em  
Anonymous A-K Roth skrev...

Till paradox"bloggpolisen"66:

Säkert är det så:

"...Det är bara det att Jämtin säkert har fler åsikter än bara dessa om palestina så namnet gör henne inte rätta..."

Hon har säkert fler åsikter. Men med officiella figurer som Jämtin, har de tappat trovärdigheten så kan det vara kört. Är felet stort nog - om det gäller en så allvarlig sak som att man väljer att stödja en terrororganisation med pengar - så borde det vara kört. Jag tycker inte det spelar någon roll vad hon har gjort i andra ärenden om hon är så inkompetent vid detta.

Var det inte bättre med ett lite utförligare mellannamn än det förra Alicio använde? Du skulle kanske gilla bättre om Alicio skrev "Carin Jämtin, som vill ge biståndsmiljoner till Hamas" i stället? Jag är så van den sortens förkortade förklaring i engelskan att det inte stör mig. Det kanske är en typ som inte används så ofta i Sverige. Det är som att ge en ett "middle name". Undrar vad andra tycker? Undrar vad Alicio "Mr. Middlename" Hernandez tycker. Bara skojar!

llmä

4:52 fm  
Blogger Humle och Dumle skrev...

Förtroendet för sossarna är förvånande högt med tanke på vad de gjort med detta land under de senaste årtiondena.Om man studerar hur svensk skola, sjukvård, försvar, äldreomsorg m.fl. fungerar nu borde sossarna balansera runt 4 procentspärren!

9:27 fm  
Anonymous Anonym skrev...

47 procent av de drygt 1.100 personer som tillfrågats av opinionsinstitutet Skop anser att regeringen gör ett dåligt jobb.

Synd att det är bara 47 procent. Men i ett land där majoritet av folket är beroende av statliga bidrag är det ändå anmärkningsvärt hög siffra.

Lubbe Ferrysson

10:24 fm  
Blogger Alicio skrev...

Exakt A-K. Middlenames är vanliga i USA, och i det här fallet handlar det om en faktahänvisning.

1:31 em  

Skriv en kommentar

<< Till Startsidan