Alicio i Underlandet

Kommentarer till aktuella utrikes och inrikes händelser inom politik och media

2005-05-01

För barnens bästa...


Vem är förvånad över att det i svenska UNICEF:s styrelse sitter en företrädare för en organisation som vill "krossa det rasistiska Israel", med en långt mer extrem syn på Mellanösternkonflikten än till och med Yassir Arafats?

Inte jag. Man slipper ju att diskutera det man är satt att arbeta med.

2 Comments:

Blogger simulev skrev...

Yes? Monster, that is the "moderate" and fully integrated Swedish spokesperson that defended -in the impartial and fair SVT aired program a year ago (after Hamas terrorist Yassin wishes of becoming a martyr came true), the preachments of killing Jews in the Stockholm mosque

-That previously the evil "racist" Fredrik Malm blew the whistle about.

5:53 em  
Blogger Roland Pettersson skrev...

På UNICEF:s hemsida kan man läsa:

”UNICEF Sverige leds av en styrelse som utses på årsstämman.”

”UNICEF Sverige ägs av medlemsorganisationer. Medlemmarna är stödjande riksorganisationer, för närvarande 37 till antalet. Högsta beslutande organ är årsstämman där representanter för medlemsorganisationerna har röstsätt och bland annat utser styrelsen.”

” Grovt räknat kommer två tredjedelar av bidragen till UNICEF från regeringar och en tredjedel från enskilda givare och organisationer. Sverige hör till de länder som bidrar med mest pengar.”

Vilka är då medlemsorganisationerna som utsätt terroristkramaren Monzer el Sabini till styrelseledamot i Svenska UNICEF, med rätt att bestämma över en del av mina och dina skattepengar? En koll på medlemsregistret visar att sossarna har tagit greppet om Svenska UNICEF. Övriga partier lyser så gått som helt med sin frånvaro. Sossekopplade medlemsorganisationer är:

Broderskapsrörelsen – Sveriges Kristna Socialdemokrater
LO
Olof Palmes internationella centrum
S-kvinnor
SSU
Unga Örnars riksförbund
med flera

6:09 em  

Skriv en kommentar

<< Till Startsidan