Alicio i Underlandet

Kommentarer till aktuella utrikes och inrikes händelser inom politik och media

2005-04-26

Bolton-kritiker erkänner bedrägeri


Den kommitté som ska besluta om John Bolton blir USA:s FN-ambassadör har fått senarelägga sin omröstning till den 12 maj. Detta efter att en kvinna vid namn Melody Townsel, en av ledarna för "Mothers Opposed to Bush", kommit med nya anklagelser mot honom.

Townsel säger att hon blev utsatt för raseriutbrott från Bolton när de båda befann sig i Moskva 1994. Nu har det dock framkommit att Melody Townsel, i sin ungdom, plagierade artiklar på den college-tidning som hon skrev för. Av rädsla för att detta ska vändas emot henne talar hon nu ut själv på vänsterbloggen Daily Kos.

Även om utfrågningar som dessa är bra ur en demokratisynpunkt så är det uppenbart att detta börjar bli absurt åt båda hållen; både från kritikernas och försvararnas sida.


(via LGF)

3 Comments:

Anonymous Anonym skrev...

"Nu har det dock framkommit att Melody Townsel, i sin ungdom, plagierade artiklar på den college-tidning som hon skrev för."

Bolton måste vara verkligt illa ute, om detta är det bästa försvar som kan presteras.

Fniss...

8:48 em  
Blogger Peder Hyllengren skrev...

Jag har försökt följa den här affären en del, vad är det du syftar på när du skriver att Boltons försvarare agerar absurt?

2:24 em  
Blogger Alicio skrev...

Jag tycker att det är rimligt att om man tar upp kritik om raseriutbrott från 1994, så är det rimligt att kontra med att beskyllaren för 20 år sedan plagierade college-artiklar.

Men jag känner att båda dessa faktorer är ganska irrelevanta.

Och som någon sade: "We're not appointing Miss Congeniality here".

2:29 em  

Skriv en kommentar

<< Till Startsidan