Alicio i Underlandet

Kommentarer till aktuella utrikes och inrikes händelser inom politik och media

2005-03-06

Terrorister i Irak: Vi skickades av Syrien


Jag tror visserligen inte att nedanstående kommer att få den pro-syriske ”statsvetaren” Anders Strindberg att erkänna att Syrien aktivt stödjer terrorismen i Irak, men det tjänar åtminstone som en mätare på hans akademiska trovärdighet.

Den irakiska TV-kanalen Al-Iraqyia har under den senaste tiden sänt förhören med gripna terrorister i Irak som legat bakom de gräsliga attentaten i landet.

MEMRI har översatt några utdrag som visades under de senaste veckorna. Terroristerna erkänner att de har massmördat och våldtagit och berättar att de har tränats, betalats och skickats av Syrien.

Titta på de här fascinerande utdragen (drygt en minut vardera).
Klicka här och gå till:
Clip #582 - klicka på View Clip
Clip #571 - ”
Clip #573 - ”
4 Comments:

Blogger Bulten i Bo skrev...

Nehe, min kommentar plockades visst bort. Jag fick visst inte kommentera om tidigare tvärsäkra uttalanden om vem det är som sänder ut terrorister.

Eller också var det förslaget till MEMRI att utreda vem det var som sköt på den frigivna italienska journalisten som inte föll i god jord.

Så kan det gå!

7:15 em  
Blogger Alicio skrev...

Bulten, om du ska diskutera så vore jag tacksam om du kunde hålla dig till ämnet. Är du rädd för fakta? Den syriska underrättelsetjänsten tränar, finansierar och skickar terrorister till Irak, som genomför bestialiska attacker. Vad är din kommentar? Vad bör konsekvenserna bli för Syrien?

Jag är idel öra!

7:52 em  
Anonymous Anonym skrev...

Det är Din blogg Alicio. Svensk rödbrun (idag troligen brunröd) trashvänster ska inte bestämma dagordningen. Vad jag vet har BiB sin blogg. Där kan han briljera med sina hysteriska påhopp på olika individer. Att kommentera händelse överskrider nämligen haveristens förmåga med bred marginal. Omvandla inte din utmärkta blogg till en debattsida.
Det finns ett talesätt som går så här: Argumentera aldrig med idioter. De drar dig ner till deras nivå och klår dig sedan på erfarenhet.
Lycka till.
Lubbe Ferrysson.

8:05 em  
Blogger Bulten i Bo skrev...

"Den syriska underrättelsetjänsten tränar, finansierar och skickar terrorister till Irak"

Ja, det är väl en sak mellan Syrien och Irak i så fall! Lämpligtvis bör väl Irak vända sig till FN om de påstår att de är utsatta för en aggression av Syrien.

8:37 em  

Skriv en kommentar

<< Till Startsidan