Alicio i Underlandet

Kommentarer till aktuella utrikes och inrikes händelser inom politik och media

2005-03-22

På resande fot...


På grund av resa kan det bli ett kort uppehåll tills jag kommer tillbaka, beroende på om jag har internetuppkoppling eller inte.

På återseende!


7 Comments:

Anonymous Anonym skrev...

Trevlig resa, Alicio, och tag en välförtjänt paus från bloggandet. Men stanna inte borta så länge att vänsterkrafterna hinner dra andan!

Mvh
JohannaV

1:21 em  
Blogger Bulten i Bo skrev...

JohannaV (hej förresten!) jag tar för givet att du är införstådd att personen bakom signaturen "Alicio" är samme person som kallade sig för "Pro-demokrati".

Just det gör mig lite orolig och du förstår säkert varför. Du minns kanske från SvD-debatt hur "Pro-demokrati" helt plötsligt en dag meddelade att han skulle vara bortrest en liten tid (det var när det hade gått tre månader av fruktlöst sökande efter de massförstörelsevapen i Irak han lovade oss i förkrigsdebatten).

Och vad hände då? Han kom ju aldrig tillbaka!

Låt oss hoppas att inte samma sak händer en gång till!

Hur går det själv med skrivandet JohannaV? Någon egen blogsida?

8:28 em  
Anonymous Jonas N skrev...

BiB,

Dina påståenden om Alicios indentitet: Har du något fog för dessa utöver dina egna spekulationer? Vilka då om man får fråga?

Mvh

3:04 em  
Anonymous JohannaV skrev...

Skriv vad du vill, Bultis, men du vet nog innerst inne att vi demokrativänner sopade mattan med dig på gamla SvD-debatten.

Har du varit inne och kollat Stockholm Spectator på sistone. En glad överraskning väntar där just på dig!

http://www.spectator.se/stambord/index.php?cat=11

PS. Varför är du så intresserad av Alicios identitet? Hederliga debattörer borde väl intressera sig för idéer, ej personer, eller vad säger du?DS

3:15 em  
Blogger Bulten i Bo skrev...

JonasN, frågan gäller inte "Alicios" identitet utan en signatur han använde under sin tid på SvD-debatt. Detta har jag fårgat honom om och inget tviviel råder i frågan.

JohannaV:

men du vet nog innerst inne att vi demokrativänner sopade mattan med dig på gamla SvD-debatten

Åfan, och det gäller frågan om massförstörelsevapen också, eller?

Däremot måste jag ju ge dig rätt i en sak; de våldsskildringar som du gav innan kriget och som du ansåg skulle drabba västerlänningnar, de har ju slagit in rätt bra! Visserligen drabbade våldet inte de mänskliga sköldarna (som du sa skulle ske) utan mest personer i annan befattning. Men man kan ju inte få rätt i allt!

6:35 em  
Anonymous Anonym skrev...

Föraktet hos irakier mot västerlänningar som ställt sig på Saddams och terroristers sida är djupt.

Om du tänker efter kommer du att inse att det är något oerhört vidrigt och självbelåtet i svenska sköldarnas agerande. Allt annat åsido, förblir faktum att de ställde sig med dem som konsekvent har varit emot frihet och demokrati.

Dessbättre har sköldarnas aktioner mot irakiernas frihet från tyranni tack och lov inte genererat den magnitud våldshandlingar som nu satts in mot irakier av Saddams utsläppta kriminella, inhemska och utländska terrorister.

Medan Irak sakta bildar ett samhälle byggt på frihet och demokrati, har de fega sköldarna dragit, vilket de gjorde illa kvickt. Det finns ju faktiskt inga kvar som irakisk vedergällning skulle kunna drabba!

Du gör en riktigt bra sopkvast, Bulten....som vanligt!

9:55 em  
Blogger Frankie skrev...

(På tal om din ursäkt) Jag känner att all din kritik mot vänstern är ett påhopp på mig personligen och jag begär att du ber om ursäkt för denna och tar väck den... ;)

2:32 fm  

Skriv en kommentar

<< Till Startsidan