Alicio i Underlandet

Kommentarer till aktuella utrikes och inrikes händelser inom politik och media

2005-02-19

Terrorister Utan Gränser


Ännu ett oskyldigt hjälplöst offer. Den 56-åriga italienska journalisten Giuliana Sgrena ber för sitt liv i en videoinspelning som sändes i TV, efter att ha kidnappats i Irak för drygt två veckor sedan.

Lägg märke till den arabiska inskriptionen på väggen bakom: "Mujahedin utan gränser".Inga gränser för deras slagfält. Inga gränser för deras metoder. Inga gränser för vilka de attackerar. Inga gränser för deras hat.

Logga in med "alicio" som användarnamn och lösenord.


(via
Tim Blair)

UPPDATERING 19/2 kl. 15.26

Giuliana Sgrena arbetade för den kommunistiska tidningen Il Manifesto som har kritiserat insatserna i Irak. Här är ett känslomässigt brev som redaktionen skrev till sin tillfångatagna kollega (tipstack: Börje F).


1 Comments:

Blogger Roland Pettersson skrev...

Giuliana Sgrenas sympatisörer demonstrerade idag för hennes frigivning kunde jag se idag på CNN. Det tokiga var att hennes kommunistvänner demonstrerade i det fredliga Rom. Där hålls hon knappast fången.

Kommer då dom italienska kommunisterna att bege sig till Bagdad för att demonstrera framför ögonen på dom islamistiska kidnapparna? Knappast, det vågar dom inte. Kommunistkrakar.

8:21 em  

Skriv en kommentar

<< Till Startsidan