Alicio i Underlandet

Kommentarer till aktuella utrikes och inrikes händelser inom politik och media

2005-02-27

Se men inte röra


För åskådaren finns det något frustrerande med en skönhetstävling för redan gifta kvinnor.

Mrs. World 2005 (till skillnad från Miss World) gick av stapeln i fredags och stod mellan ett fyrtiotal vackra gifta kvinnor.

Mrs. Israel valdes som vinnare.
Se också foto här med tillhörande bildgalleri.


13 Comments:

Anonymous Anonym skrev...

Kan ju inte låta bli att fundera på vilka skönhetstävlingar med ogifta kvinnor där det är tillåtet att röra deltagarna.....Fantasier och tankar är väl tillåtna oavsett civilstånd.
Åsa,zyrenna@zyrenna.com, http://zyrenna.webblogg.se/

3:44 em  
Blogger Alicio skrev...

Åsa, jag tycker de bästa fantasierna är dem där det finns åtminstone en teoretisk sannolikhet att de kan förverkligas... :)

4:12 em  
Blogger Bulten i Bo skrev...

Jag vet inte vilket land Alicio lever i, men huruvida man får "röra" en kvinna eller inte, avgör både gifta eller ogifta diton själva.

Och för övrigt är väl skilsmässor tillåtna i Israel så den teoretiska sannolikheten finns ju där för dig, Alicio!

Din kollega som verkar ha fullt upp med blöjbyten har nog dock mindre tid att sitta och drömma sig bort i skönhetstävlingar på nätet. Var glad att du inte är i hans kläder!

4:37 em  
Blogger simulev skrev...

Hubba bubba! -e'ze chamudi chabibbi... ;)

4:53 em  
Anonymous Anonym skrev...

Det torde vara en rätt allmän iakttagelse att gifta kvinnor är mer svårdejtade än singelditon =)

Kul tävling, och skoj att Israel vann!

5:04 em  
Anonymous Anonym skrev...

Cheesus! Vem är den här Alicio? Ganska pinsam plötsligt. Och ingen diskussion om vad man kan se för motiv som ligger bakom att denna redan kassa tävling nu ska ha någon slags äktenskapsram runt sig. Din blog suger Alicio (men den är rolig just därför också).

6:22 em  
Blogger Tor skrev...

Alicio: din blogg har dragit till sig mer och mer obildat folk ser jag. Bara här kan man se två. I diskussionen kring ditt inlägg om Faktum syntes flera, en del verkar inte förstå begreppet ämnesdiskussion eller respekt för varandras bloggar.

Sen angående skönhetstävlingen, jodå det ska nog gå ändå. :-)

11:20 em  
Anonymous Anonym skrev...

Diskussionen saknas garanterat angående skönhetstävlingen. Varför har man ändrat till Mrs World? Det är helt klart en intressant diskussion som Alicio bara missar och överskuggar genom sin oreflekterande och menlösa rapport. Det går ju inte att ta bloggen på allvar.

1:34 em  
Anonymous Anonym skrev...

OK, Steven, varför postar du här i så fall? Du påminner om en gammal skolkompis som bara klagade på andra. Skaffa en egen blog - så blir det roligare!

2:08 em  
Anonymous Anonym skrev...

Meningen är inte att klaga på andras skoj. Alicio utger sig för att vara en seriös röst i alternativ media. Jag sökte upp siten för att höra hans sida av en diskussion. Om jag ser problem i det han skriver, och kommenterar finns där ju en debatt (i bästa fall). Är det inte det sådana här forum är till för? Om alla bara skaffar sig en egen blog finns det ju ingen publik. Jag vill heller inte bara kolla in bloggar och diskutera med debattörer som tycker precis som jag. Det är intressant och lärorikt att ta del av andras åsikter. Om jag varit syrlig i tonen är det inte för att såra Alicio personligen. Men i och med skönhetsnotisen dalade sidan rejält i kvalitet, vilket jag ville påpeka.

2:58 em  
Blogger deeped skrev...

För att citera en känd redaktör för en branschtidning som rimmar på tupé: "MILF!"

7:52 em  
Blogger Alicio skrev...

Monkeys, vad betyder det?

9:10 em  
Blogger Alicio skrev...

Oh-oh... :D

11:09 em  

Skriv en kommentar

<< Till Startsidan