Alicio i Underlandet

Kommentarer till aktuella utrikes och inrikes händelser inom politik och media

2004-12-05

Hosni Mubarak: Sharon är bäst för fred


Jag kan riktigt höra tandgnisslandet från Palestinagrupperna, Olof Palme-centret, Ung Vänster, ISM och deras allierade i media:


[Egyptens] President Mubarak sade för några dagar sedan, då hans utrikesminister återvände från ett besök i Israel, att premiärminister Sharon är "palestiniernas bästa chans till fred". Egypten överväger nu att låta sin ambassadör återvända till Israel inom kort, rapporterade den israeliska radion. (DN)


Relationerna mellan Israel och Egypten kan vara på gång att förbättras ordentligt rapporterar Ha'Aretz. Läs också om den frisläppte Azzam Azzams tack efter sju år i egyptiskt fängelse.

4 Comments:

Anonymous Anonym skrev...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

7:26 em  
Anonymous Anonym skrev...

Av misstag togs kommentaren ovan bort. Här är den igen / AlicioMan behöver inte vara vänster för att gnissla tänder. Sharon är en krigsförbrytare och mördare och ju förr han sällar sig till sin nemesis Arafat desto bättre. De kan väl sitta och jämföra mordtaktik "därnere".

mvh
Anders

8:02 em  
Anonymous Anonym skrev...

Internationella domstolen i Haag gnisslar nog mest tänder för att Sharon fortfarande går fri.

12:54 em  
Anonymous Anonym skrev...

Du anonyme: "Krigsförbrytare!?" "Mördare"!? Jaha, ja. Sakligt värre.

Jag förstår att Israel och Egypten närmar sig, nu när de deras gemensamma säkerhetsintressen ställs på sin spets. Båda inser att den andre är bättre än DFLP/HAMAS/PFLP/PIJ/etc

//JOHAN

12:19 fm  

Skriv en kommentar

<< Till Startsidan